Combinació

Aquesta secció tracta de sèries que, o bé no se sap com definir-la o bé, és una combinació de molts tipus de seccions, d'aquí bé el nom de "combinació".



Narcos... Próximament.





La Peregrina : Ambientada en el  s.XIV, gira entor a una dóna, Tilla, que es fa pasar per un home per a poder fer la Ruta Jacobea des de la ciutat fictícia de Tremmligen fins Compostela junt a un grup de peregrinos. En el camí a Compostela, porta  amb ella el cor del seu pare que va morir d'una gran enfermetat per a  poder deixar-lo allà, en Santiago de Compostela. Aquesta sèrie la he penjat perquè, a part de que crec que està molt bé, perquè l'han vist 16 millons de persones en Alemanya. No he pogut trobar tràilers d'aquesta sèrie, ni en espanyol, ni en anglès ja que és una sèrie nova.


                                                            



Polseres vermelles: Aquesta série l'he volgut posar com a combinació ja que presenta molts estils com amor, drama, amistat, etc. Tracta sobre la superació, les ganes de viure i la amistat. Són un grup de nois que conviu en un hospital i junts, cadascú amb la seva malaltia, viuen millor.


                                            




 

Comentaris