Policíaca

En aquesta secció hi veuràs, única i exclusivament sèries que tractin de policíes, sens dubte. Crec que t'agradarà molt, sobretot si t'agraden les sèries de misteri o ciència i ficció.


Elementary: Aquesta sèrie tracta d'un home anomenat Sherlock Holmes i la doctora Watson que resolen crims. Aquesta sèrie t'agradarà perquè enganxa i no és cas per cas, sinò que és com una mena d'història amb un final. També m'impresiona com resol els casos Sherlock ja que te una capacitat per aquest impresionant, nomès amb mirar un capítol entenderàs el que et dic. Espero que t'agradi. 
  


Castle: Aquesta sèrie tracta d'un home que es diu Richard Castle que és escritor i que té un do especial a l'hora de resoldre crims. És per això que intenta ajudar per a resoldre crims reals amb la inspectora Beckett; una dona que s'anira acostant a Castle fins al punt de que puguin ser més que "companys de feina". Personalment, m'agrada molt aquesta sèrie i, a més a més és una de les que t'enganxa. Actualment pots veure-la als mig dies a la cadena Divinity.        
                                                                                                               
                                       
                                    Resultado de imaxes para castle serie



El Príncipe: Aquesta sèrie tracta d'un home que es diu Fran que imposa ordre amb mètodes una mica ortodoxes, que posa en perill a Morey, un agent nou que arriba a Ceuta per a una missió d'investigar. La seva situació es complicarà amb l'arribada de Fátima, una jove que tracta de trobar al seu germà petit. 

                                                Resultado de imagen de el+pr%EDncipe



Mentes Criminales: Aquesta sèrie tracta d'un grup d'FBI que investiga casos d'assesinats, maltractes, violència... He escollit aquesta sèrie ja que no nomès resolen els casos i ja està, sinò que existeix una història entre els participants del grup i, sobretot, la manera en que resolen els casos, ficant-se en el pensament de l'assesí, d'aquí podràs veure el nom de "Mentes Criminales". Et recomano aquesta sèrie, està molt bé.


                                    

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada