Drama



En aquesta secció hi podràs veure sèries on el/s protagonista/es ho estàn pasant malament en un sentit qualsevol però que a mesura que passi el temps es solucionarà aquest problema creant així un final feliç (normalment).

Nashville: Aquesta sèrie és la típica sèrie de música country interpretada per la protagonista, amors i desamors de les cantants. Aquesta sèrie és de drama ja que la protagonista està pasant una "mala tirada" ja que la seva popularitat està caient.





Velvet: Aquesta sèrie en realitat és de drama i romàntic però no pasa res. Tracta d'unes galeries de costureres i dependentes. Hi ha de tot relacions des de romàntiques fins financeres, ambientada el 1958. Està molt bé, la recomano per als més estilosos, amb roba d'alta costura, vestits llargs, cabells repeinats... Una parada al luxe d'aquells temps.


                       


13 Reasons why: Aquesta sèrie tracta d'una noia que es suïcida i que, abans però, grava unes cintes amb les tretze raons per les quals acaba treient-se la vida. Aquestes cintes van a parar a un noi que era el seu amic i ell intentarà fer justícia davant la seva mort tan injusta. Personalment, m'agrada moltíssim aquesta sèrie, és nova i és molt innovadora. Malauradament, encara hi ha nomès una temporada i la segona temporada surt al 2018. No he trobat cap enllaç però al programa "Ares" (es pot descarregar gratuïtament) si cerques "Por 13 razones" et surten tots els capítols.
                                          Resultado de imagen de 13 reasons why


Comentaris