Comèdia

Si t'agraden les sèries com "Aída" per petar-se de riure, ja pots mirar aquesta secció perquè trobaras tot tipus de sèries que et faran riure i passart-ho molt bé!!

Aída: Aquesta sèrie segur que la coneixes, ja per la televisió, cartells, per la gent que en parla... Es perfecta per a una nit amb temps. Tracta d'una familia que està molt "boja" i un barri que no té res de tranquil, tots amunt i avall; que si Aída buscant treball, que si Luisma amb les seves tonteries i vestieses que fan que et riguis un munt...



                             Resultado de imagen de aida 2017 serie


Sexo en Nueva York: Una comèdia que et fara riure molt.

                                                Resultado de imagen de sexo en nueva york


La que se avecina: Aquesta sèrie és molt graciosa, els veins fan cada cosa... Magrada molt i voldras veure-la quant abans millor.
                              


Los Serrano: Aquesta sèrie tracta d'una familia que està molt unida i s'intenen ajudar entre ells. Crec que t'agradarà molt.

                           



Modern Family: Tracta de les aventures d'una familia. Et riuràs molt.







Friends: Tracta d'uns amics que comparteixen una casa i queden, s'ajuden entre ells... És molt divertida. Segur que, si no és per la televisió, hauràs sentit parlar d'ella.


 
B&B: Aquesta sèrie tracta de la vida personal i professional dels membres de la redacció d'una revista de moda , l'amo decideix contractar un nou director , Pau (Gonzalo de Castro), amb l'objectiu d'incrementar les vendes.



Comentaris