Ciència i ficció

Jo crec que ciència i ficció no cal explicar que és però ho explicaré. Ciència i Ficció és un tipus de secció de sèrie que combina fets de física, ciència, però que són imposibles que passin, o sigui fets imaginaris o fincticis.

 Strangers Things (en procés de creació). 🙆 



 Fringe: És perfecta. Són un grup de persones que volen millorar el món i protegir-lo de catrastofes i coses que pasaran al futur... 


                                                                                                                                                                                                                        Touch: Aquesta sèrie tracta d'uns nois que tenen poders diferents, com per exemple saber el que pasarà al futur, que en aquest cas és la història del noi protagonista que sortirà a la sèrie i que donara molt a parlar... Jo crec que esta molt bé perquè  saber el futur depèn de totes i cadascuna de les persones de païssos i continents diferents, el que fan i el que deixen de fer per a que canviï el futur a millor.



Los Protegidos: Tracta d'una família, que cada membre té un poder i és que la sèrie es diu així perquè ningú pot descubrir els seus poders, sinò els poden reptar. Per mi m'agrada però   no crec que sigui la millor, això depèn de la persona, és clar.
                         



Entre Fantasmas: Tracta d'una dona que té un poder, que prové de la seva àvia... Veure els morts vivents, o sigui els fantasmes. Té una vida normal amb el seu marit i més endevant una família... Encara que la seva misió és portar els fantasmes a la llum, desprès de solucionar els problemes que van tindre abans de morir-se i no van poder solucionar. Crec que t'agradarà i t'enganxaràs de seguida encara que alguns capítols doni una mica de por ja que són fantasmes el que veu constantment.

          




Embrujadas: Aquesta sèrie tracta de tres germanes que desprès de la mort de la seva avia es troben el llibre de les ombres i es converteixen en bruixes poderoses, a partir d'aquí, el seu propòsit és combatre el mal i protegir als inocents. Crec que t'agradarà molt, es sembla a entre fantasmes, però amb més barietet de casos que es troben. El link d'aquesta sèrie és http://www.seriesyonkis.com/serie/embrujadas/, en aquest cas, el link és d'una altre pàgina, com pots veure.

                                                                


Érase una vez: Tracta dels personatges fantàstics dels contes es queden atrapats a un poble a causa d'un encanteri i volen sortir. Nomès un dels personatges sap la veritat i una estrangera del poble s'encarregarà d'ajudar-li donat que és un nen.

                            


 
Flashforward: En ell transcurreix d'un día cuotidià, tota la població mundial perd el conociment durant 2 minuts i 17 segons en els cuals cada persona tindrá una visió de la seva propia vida dins de 6 messos, concretament fins el 29 d'abril de 2010...

                                       

Comentaris