Acció

Aquí hi podras trobar sèries d'acció com la de Arrow, on els protagonistes intentaran canviar una situació per a millor. Aquests solen ser valents, forts i decidits. Normalment volen la justícia pel poble i per la familia.


Arrow: Aquesta sèrie tracta de com Oliver Queen tracta de salvar situacions complicades de la gent inocent, mentre que intenta ocultar el secret a la seva família, que no ho sap.                 
                              

                                                Imaxe relacionada



Homeland: Aquesta sèrie és una de les més vistes, està bastant bé. Tracta d'un home queha estat a la guerra i les autoritats creuen que està mort. Ell sobreviu i comet crims i roba.

                                          
                                            Resultado de imagen de homeland



Person of Interest: M'encanta aquesta, tracta de resoldre conflictes que pasen arreu del món de tot tipus. A l tràiler veuràs el que t'estic dient.

                              Resultado de imagen de person of interest
                                 


Tierra de lobos: La gent del poble, fan guerres tipus far oest, amors i desamors, secrets atrapats entre persones de familia i companys, traidors, dolents, un món ple d'acció i molts personatges per descobrir. 

Personatges


Lost: Aquesta sèrie tracta de com, desprès de caure un avió uns quants sobreviuen, perquè cauen a una illa desapareguda on viuran junts intentant sortir.







Heroes: Aquesta sèrie tracta d'uns nois que tenen poders.

                           Resultado de imaxes para heroes




 24: Aquesta sèrie tracta d'agents, terroristes... En aquesta sèrie surt el mateix personatge que en touch, Kiefer Sutherland, si vols sàpiger més informació sobre l'actor clica aquí.


                                      




Prison Break: Tracta d'un noi que comet molts crims i el porten a la presó, però ell no es rendeix. Durant tota la sèrie intenta sortir de la càrcel i intenta que no el trobin els policies. Va tenir molt d'èxit i està molt bé.

                              





Comentaris